De kerstboom is opgeruimd, de oliebollen zijn op en de lege champagneflessen liggen in de glasbak; kortom de feestdagen zitten er op…We gaan ons dus weer opmaken voor een nieuw GiAF-jaar.

De aftrap hiervan vond op 8 januari plaats met een nieuwjaarsreceptie: de opkomst was geweldig; er waren weinig afmeldingen en zelfs Marga was, weliswaar in rolstoel, na een periode van afwezigheid weer van de partij. Hoewel er een ‘zoenverbod’ was, werden er toch stiekem hier en daar enkele zoenen uitgewisseld.

Aan eten en drinken was er geen gebrek: aan de oproep van Ingrid om in verband met kostenbesparing zelf wat happerij mee te nemen werd in ruime mate voldaan!

 

Ingrid heette iedereen welkom. Henk Koops, Bert Deelen en ondergetekende werden nog even in het zonnetje gezet voor het behalen van de eerste respectievelijk vierde prijs en een eervolle vermelding bij de FMDV.
Verder memoreerde ze nog even dat GiAF haar 55e jaar ingaat. Ter gelegenheid hiervan kregen alle leden een grijskaartje met gebruiksaanwijzing.
Na de koffie was het de beurt aan Bert: wij kregen foto’s te zien van de rondreis die Ingrid en hij vorig jaar hebben gemaakt in Canada en Noordwest- Amerika; prachtige foto’s.
Verder liet hij nog zien welke veranderingen er in de website van GiAF waren aangebracht.