Fotograferen van vallende druppels en druppels op een CD, in een grote ruimte bij Rozeveld in Gieten.

 

12 oktober a.s. staat een GiAF-doe-avond gepland bij Rozeveld Hoveniers te Gieten. (een plattegrond met bezoekadres volgt later)

Normaal gesproken hebben we onze clubavonden altijd in de bieb, echter boeken en spattend vocht, dat gaat niet samen, daar komt nog bij dat we een goed en gemakkelijk te verduisteren ruimte nodig hebben. Een geschikte ruimte is bij Rozeveld Hoveniers gevonden. Echter. Daarmee zijn we er nog niet.

Dit is hetgeen er gepland staat. Bekijk hiervoor de youtube-video, https://www.youtube.com/watch?v=gO1HWVWKD9o

Het is de bedoeling, om lange wachttijden te voorkomen,  dat er enkele van deze opstellingen gemaakt gaan worden. Heel ingewikkeld zijn die opstellingen gelukkig niet. We denken aan 1 opstelling per 3 deelnemende leden. Hiervoor is materiaal en handigheid nodig om het in elkaar te zetten. Wij zijn opzoek naar leden die ons daarbij willen helpen.

In eerste instantie willen we graag weten, wie er materiaal beschikbaar kan stellen en/of wie er daadwerkelijk kan helpen met het opbouwen van de installaties. Verder willen we weten, welke leden er die avond beschikken over losse extern in te zetten flitsers. Tenslotte, niet onbelangrijk, wie er allemaal komen, zodat we vooraf kunnen vaststellen hoeveel opstellingen er gemaakt moeten worden.