De expositie wordt gehouden in galerie Lemferdinge in Eelde.

Opening op 8 mei, het inrichten is op 3 mei.

Er kunnen in de grote ruimte, boven, zeker 40-50 foto's met buitenmaat 40x50 hangen; beneden is ruimte voor een vier of vijftal foto's en twee grote foto's (zeker 100x150).

Het is de expositiecommissie gebleken dat een aantal punten van de oorspronkelijke tien afspraken over het selecteren en inleveren van foto's voor de zomerexpositie onduidelijkheid gaven of niet mogelijk waren. Daarom hier de 10 aangepaste punten:

  1. Het formaat van de foto's is geheel vrij, met als beperking dat de foto's voor de bovenzaal maximaal 50x60 mogen zijn. Er kunnen beneden 2 foto's hangen die groter zijn. Tijdens de selectie zullen deze worden gekozen.
  2. Het materiaal is vrij. Dus niet alleen foto's in passe-partout en lijst, maar ook op canvas, dibond, foam en dergelijke.
  3. Het staat ieder vrij hoe de foto's voor de selectie in te leveren: dus voor de beamer (dat moet voor alle foto's, dus ook die geprint worden aangeleverd; dit opdat de besprekers zich goed kunnen voorbereiden), maar ook in de print zoals men die op de expositie zou willen laten zien (achter passe-partout, dibond, canvas, foam) of op een goede A4 print.
  4. Bij de selectie graag aangeven in welk formaat en op welk materiaal je de geselecteerde foto wilt laten afdrukken.
  5. Voor de selectie mag iedereen maximaal 5 foto's inleveren, dan wel een serie van 3 plus nog 1 of 2 foto's. Mocht de serie worden uitgekozen, dan hangt het van het totaal geselecteerde foto's af of ook nog één van de losse foto's mee kan. In principe streven we er naar om van iedereen een ongeveer gelijk aantal foto's mee te laten doen.
  6. Voor de selectie de foto's ook, zoals te doen gebruikelijk, voor de beamer inleveren. Dus uiterlijk 19 maart 19.00 uur. Zie ook punt 3.
  7. De selectie vindt plaats op 23 maart; besprekers zijn Bert en Herry.
  8. Omdat er de geplande inleverdatum van de geselecteerde foto's, 27 april, geen clubavond is, moeten de geselecteerde foto's als volgt worden ingeleverd: uiterlijk 29 april bij Ineke of Jan Lesschen. Foto's die dan niet zijn ingeleverd zullen helaas afvallen.
  9. Het thema is geheel vrij.
  10. Uiteraard mag werk zowel in kleur als in zwart/wit worden ingeleverd.