GiAF Exposeert bij Galerie del Campo in Wijster.

WIJSTER/GIETEN - Fotoclub GiAF (Gieter Amateur Fotografen) verzorgt exposities op vaste locaties in de gemeente Aa en Hunze. Vanaf 21 juni is daar een extra expositie bij gekomen buiten de gemeentegrenzen en wel bij Galerie del Campo aan  Dreiberseweg 12 in Wijster.

De expositie bestaat uit een twintigtal foto’s van leden van onze club. De foto’s op de expositie bestaan uit vrij werk van de fotografen en laten een doorsnede zien van wat wij als leden van GiAF zoal fotograferen. De expositie is te bezichtigen van 21 juni tot en met 30 september.

De galerie is geopend op zondagmiddag van 1 tot 5 uur en op afspraak gedurende de overige dagen van de week. Voor bezichtiging op maandag tot en met zaterdag moeten bezoekers eerst een afspraak maken met de Galeriehoudster via telefoonnummer 06-53218720 of via e-mail: .

Naast foto’s van GiAF-leden zijn is er ook keramiek kunst, glaskunst en beeldhouwwerk te bewonderen van de volgende kunstenaars: Keramiste Lucia Fransen (‘54), Keramist Yves de Block (‘51), Glaskunstenaar Bibi Smit (‘65), Glaskunstenaar Josien Geerdink (‘61) en Beeldhouwer Jaap Hartman (‘50). Tevens worden designmeubels van Jan den Uijl geexposeerd.

Meer informatie is te vinden op de website van Galerie del Campo: www.galeriedelcampo.nl

Galerie del Campo