Zomerexpositie

De zomer komt eraan! Dat betekent dat in het kader van de 'Oostermoertentoonstelling' in een van de Oostermoer dorpen Borger, Gasselte/Gasselternijveen, Gieten, Annen/Eext en Zuidlaren een feestweek wordt georganiseerd. In 2019 is Gieten aan de beurt voor de organisatie van de festiviteiten. Deze festiviteiten bestaan onder meer uit:

  • - Versierde wijken met een per wijk bedacht thema,
  • - Een praalwagen optocht door de wijken bij de opening van de feestweek en
  • - Een lichtroute door de verschillende wijken van het dorp.

In het kader van deze Oostermoer-feestweek heeft GiAF een expositie in het gemeentehuis, waarbij het thema is 'In en om de boerderij'. Dit in de wat ruimere zin van het woord. Een selectie van 38 foto’s uit de ingezonden foto’s van de leden is op deze expositie te bezichtigen.

Om extra aandacht te vestigen op de expositie wordt een banner van 2*3 meter gemaakt die wordt aangebracht in een frame en wordt uitgelicht. Op deze banner komt een mooie foto gemaakt door ons clublid Ivonne Spieard. Onder de banner wordt een bord aangebracht waarop Oostermoer komt te staan. Deze banner komt buiten bij het gemeentehuis te staan gedurende de expositie. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door HUBO-Gieten en Boter Reclamemakers. 

De expositie zal te zien zijn van 14 juli tot eind augustus.