Vanaf 1 november kan GiAF een half jaar exposeren in het ”Fysiotherapie Mantinghcentrum” in Stadskanaal.

Het thema voor deze tentoonstelling is: “KRACHT en/of GEZONDHEID” in de breedste zin van het woord.

De expositie zal tijdens de openingstijden van het centrum voor iedereen te bezichtigen zijn, mits de pandemie maatregelen dit natuurlijk toestaan. De openingstijden zijn:

Maandag:      07:30 – 20:30 uur

Dinsdag:       07:30 – 21:00 uur

Woensdag:   08:00 – 20:30 uur

Donderdag:  07:30 – 20:00 uur

Vrijdag:        07:30 – 17:30 uur

 

Voor GiAF leden: Om de expositie mogelijk te maken moeten we het volgende tijdpad hanteren:

- 1 oktober: Alle foto’s van GiAF leden moeten digitaal aangeleverd zijn op  Iedereen die mee wil doen mag maximaal 2 foto’s inleveren. In de vakantie kunnen jullie in elk geval aan de slag met deze thema’s.

- 5 oktober : De expositie commissie maakt de selectie: sowieso wordt er van elk lid dat één of twee foto’s inlevert 1 foto geëxposeerd, mits deze expositiewaardig is.

- 28 oktober: Alle foto’s moeten uiterlijk 28 oktober expositie gereed bij de expositie commissie zijn ingeleverd, hetzij op deze clubavond of bij een van de leden van de expositiecommissie. LET OP : foto’s die niet ingelijst hoeven te worden moeten “ophangklaar” aangeleverd  worden.

We hopen op een mooi aantal foto’s, zodat we een pracht expositie kunnen opbouwen. De foto’s kunnen worden geëxposeerd in fotolijsten van 40*50 cm van GiAF, in eigen lijsten of op ander eigen materiaal. De foto’s die worden aangeleverd om te exposeren in de lijsten van GiAF moeten een buitenmaat hebben van 40*50 cm. Exposeren in eigen lijsten of op ander materiaal mogen een maat hebben van maximaal 40*60 cm. Het aantal foto’s  dat kan worden geëxposeerd is 22 stuks.